Συμπαράταξη Λαρισαίων: Έναρξη του νέου σχολικού έτους, μια σημαντική στιγμή για την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας.

Δείτε το μήνυμα της παράταξης για τη νέα σχολική χρονιά

Σε μια δύσκολη περίοδο για όλη την κοινωνία μας, ευχόμαστε σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές μια δημιουργική πορεία, χωρίς προβλήματα, με ουσιαστικές συνεργασίες και όμορφες στιγμές. Είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα σ΄ αυτήν την πορεία για ένα σχολείο, πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, στην μάχη για τα αυτονόητα. Χρέος όλων μας είναι να υπερασπιστούμε το δημόσιο σχολείο με τάξεις λειτουργικές, να ακούσουμε, να διεκδικήσουμε εφικτές λύσεις.
Περιμένουμε ακόμη τις απαντήσεις της Δημοτικής Αρχής για την μετατροπή των συμβάσεων των 60 εργαζομένων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων σε πλήρους. Όπως έχουμε πει σε ανακοίνωσή μας ήδη από τον Αύγουστο, δεν είναι απλά θέμα ικανοποίησης του δίκαιου αιτήματος για πλήρη απασχόληση των εργαζόμενων. Είναι ζήτημα επιλογής μιας οργανωμένης κοινωνίας, που βάζει προτεραιότητες και δεν κάνει εκπτώσεις σε θέματα υγιεινής στα σχολεία των παιδιών μας.

Καλή σχολική χρονιά!! Καλή δύναμη!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ