Μ. Χαρακόπουλος: Η επιτυχία δεν έρχεται χωρίς κόπο!

Το μήνυμα του Λαρισαίου βουλευτή στην εκδήλωση βράβευσης μαθητών που διακρίθηκαν σε μαθηματικούς διαγωνισμούς

«Η επιβράβευση, είναι ένας τρόπος για να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση των παιδιών, τη θέλησή τους για μάθηση, για δημιουργικότητα». Τα παραπάνω τονίζει, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε μήνυμά του προς τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας (Ε.Μ.Ε.), διευθυντή Δευτεροβάθμιας, κ. Νίκο Ζέρβα, με αφορμή την εκδήλωση βράβευσης των μαθητών του νομού Λάρισας που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της ΕΜΕ.

Στο μήνυμά του ο Θεσσαλός πολιτικός, που λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, συγχαίρει τους διοργανωτές, «διότι με την πρωτοβουλία σας αυτή, απηχείτε πολλαπλά ωφέλιμα μηνύματα στη μαθητική κοινότητα, αλλά και στην κοινωνία.  Είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι μαθητές και οι νεότεροι ότι η διάκριση, η επιτυχία, δεν έρχεται χωρίς κόπο, χωρίς προσπάθεια. Και η επιβράβευση, είναι ένας τρόπος για να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση των παιδιών, τη θέλησή τους για μάθηση, για δημιουργικότητα, άλλα και να θέσουμε ισχυρά θεμέλια για μια κοινωνία πολιτών που επιδιώκει τη βελτίωση, επιδοκιμάζει την πρόοδο και ουσιαστικά επιζητά ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Με την πεποίθηση ότι η πρωτοβουλία σας δίνει ξεχωριστή χαρά σε μαθητές και γονείς, θα ήθελα να σας εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην όμορφη εκδήλωσή σας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ