Σχολικά είδη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο για τους μικρούς μαθητές

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων μοίρασε σχολικά είδη σε οικογένειες που είναι δικαιούχοι της Δομής ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Μοιράστηκαν στους μαθητές σχολικές τσάντες, τετράδια, γραφική ύλη και οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους φανεί χρήσιμο. Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τα στελέχη της Δομής.
Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν καθώς και τους απλούς πολίτες για την συνεισφορά τους στην προσπάθεια αυτή. Σχολικά είδη θα μοιράζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Υπενθυμίζεται ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, αποτελεί μια δομή χρηματοδοτούμενη απευθείας από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027», ενώ παρέχει επισιτιστική και υλική βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να επικοινωνούν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο τηλέφωνο 2410255876 ή να επισκέπτονται τα γραφεία της Δομής, στη διεύθυνση Μανωλάκη 9 – 11 (εντός στοάς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ