Αννα Διαμαντοπούλου: Στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. δεν εκλέγουμε απλά πρόεδρο, εκλέγουμε τον επόμενο πρωθυπουργό

Στη Λάρισα, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας, στη γεμάτη αίθουσα του Χατζηγιάννειου, η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπούλου η οποία απευθυνόμενη σε ένα πυκνό ακροατήριο πρότεινε να αποτελέσει η Θεσσαλία ένα πιλοτικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανάπλασης και αναδιάρθρωσης της περιοχής με έμφαση στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Οπως ανέφερε θα πρέπει να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα με διαδικασίες fast track, όπως στο πρότυπο των έργων για τους ολυμπιακούς αγώνες.

Για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. τόνισε ότι πιστεύει σ΄ ένα ΠΑΣΟΚ αυτόνομο, σοσιαλδημοκρατικό, που ανοίγει πόρτες και παράθυρα στους πολίτες που θέλουν ανιδιοτελώς να προσφέρουν. Σε ανθρώπους που ψήφισαν τη μνημονιακή αριστερά, σε ανθρώπους που ψήφισαν Μητσοτάκη πιστεύοντας στις μεταρρυθμίσεις, δεν τις βρήκαν όμως και βλέπουν ότι σήμερα η κατάσταση στη χώρα επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα.
Τέλος τόνισε ότι πλέον είναι σαφές ότι οι εκλογές δεν βγάζουν απλά Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά τον/την πρωθυπουργό της επόμενης κυβέρνησης.

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στη Λάρισα είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα με τον οποίο συζήτησε για τα μεγάλα και δυσεπίλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, αλλά και τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ