Οι εγγραφές στις ακαδημίες του «Λέοντα» Τυρνάβου συνεχίζονται

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου

Στον σύλλογο μας δημιουργούμε το ξεχωριστό DNA του LEONTAS
Ο νέος επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του LEONTAS KASIDIS ACADEMY coach Γιώργος Βαγιόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις.

Το έργο του αναγνωρίζεται από όλη την μπασκετική Λάρισα εδώ και τρεις δεκαετίες, γι’αυτό είναι τιμή για τον σύλλογο μας και κατά επέκταση για τους ίδιους τους νεαρούς αθλητές μας που επέλεξε να συνεργαστεί μαζί μας.
Οι νεαροί αθλητές είναι ικανοποιημένοι και ταυτόχρονα ενθουσιασμένοι με την μεταδοτικότητα των γνώσεων του προπονητή τους προς αυτούς,

Η ακαδημία του LEONTAS KASIDIS ACADEMY παρά τα λίγα χρόνια ύπαρξη της φημίζεται για τις παροχές υψηλού επιπέδου στους αθλητές της αλλά και το γεγονός ότι είναι πρωτοπόρα με πολλά μηχανήματα εκμάθησης του μπάσκετ, και στην δημιουργία παικτών οι οποίοι θα στελεχώσουν σιγά-σιγά την ανδρική ομάδα.

Ως επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας ο σύλλογος μας είναι σημείο αναφοράς της μπασκετικής κοινότητας έχοντας την αποδοχή όλων.
Η επόμενη μέρα της Ακαδημίας, θα είναι μια διαδικασία δημιουργίας παικτών οι οποίοι με όπλο την διάθεση για εξέλιξη και βελτίωση θα κυνηγήσουν το όνειρο και το όραμα να πρωταγωνιστήσουν στον μπασκετικό χάρτη.

Ελπίζουμε σύντομα μια ανδρική ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστεί με δικά της παιδιά.
Μέσα από αυτή την διαδικασία, είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε την ευκαιρία σε έφηβους ακόμα και παίδες, εφ όσον (τονίζουμε και πάλι) είναι έτοιμοι και όχι για λόγους μάρκετινγκ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ