Ειδικό συνεργάτη πολιτικό μηχανικό θα προσλάβει ο δήμαρχος Τυρνάβου

Την πλήρωση μιας θέσης Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου της ειδικότητας ΠΕ/ΤΕ Πολιτικού Μηχανικού, που θα συνεπικουρεί το έργο του Δημάρχου και θα παρέχει υπηρεσίες για κάλυψη αναγκών σε θέματα αρμοδιότητας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, καθώς και κάθε άλλη εργασία που θα του ανατίθεται από το Δήμαρχο, γνωστοποιεί ο δήμαρχος Τυρνάβου.

Η επιλογή θα γίνει από τον Δήμαρχο ο οποίος θα αποφασίσει κατά την κρίση του για την καταλληλότητα των προσλαμβανόμενων (παρ. 4 του άρθρου 163 του Ν. 3584/07) και η απόφαση Δημάρχου θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Οι Ειδικοί Σύμβουλοι και οι Ειδικοί Συνεργάτες των ΟΤΑ Α΄ βαθμού δεν παρεμβάλλονται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα, υπόκεινται απ’ ευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του οικείου Δημάρχου για την επικουρία του οποίου έχουν προσληφθεί και δεν ασκούν αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.

Όσοι ενδιαφέρονται να καταλάβουν τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής με το βιογραφικό σημείωμα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Τυρνάβου, Σταύρου Καράσσου 1, Τύρναβος, Τ.Κ.40100, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψη κας Τσιακμάκη Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2492350126) ή ηλεκτρονικά στο email: tsiakmaki@tirnavos.gr

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα είναι από 27-09-2024 έως 3-10-2024.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ