Ασφαλτοστρώνονται δημοτικές οδοί στα παράλια του Δήμου Τεμπών

Τη σύμβαση για την ασφαλτόστρωση και τη συντήρηση δημοτικών οδών στα παράλια του Δήμου Τεμπών, προϋπολογισμού μελέτης 600.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, υπέγραψε ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, Αθανάσιος Γκουντούρας, παρουσία της Προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας Γεωργίας Τσιτσιουβά. και της Υπαλλήλου της Τεχνικής Υπηρεσίας Ευανθίας Λουκά.

Την απαιτούμενη πίστωση έχει εξασφαλίσει ο Δήμος από το Υπουργείου Υποδομών.

Το έργο θα καλύψει συνολικά επτά χιλιόμετρα οδικών τμημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση σε δρόμους που δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις, διαμένουν ΑΜεΑ και εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες. Με τις νέες επεμβάσεις, θα βελτιωθεί η ποιότητα των δρόμων, διασφαλίζοντας τη μείωση των κυκλοφοριακών προβλημάτων, την οδική ασφάλεια και την καλύτερη πρόσβαση.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος δήλωσε: “Η σημερινή ημέρα είναι καθοριστική για την πορεία αναβάθμισης των υποδομών του Δήμου μας. Με την υπογραφή αυτής της σύμβασης, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ασφαλούς οδικού δικτύου, το οποίο όχι μόνο θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων και επισκεπτών, αλλά θα στηρίξει την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Η ασφαλτόστρωση δεν αφορά μόνο τους δρόμους αφορά την ενίσχυση της ποιότητας ζωής και την εξασφάλιση ενός μέλλοντος με ασφαλέστερες, πιο ανθεκτικές και σύγχρονες υποδομές. Θέλω να ευχαριστήσω τους Υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας, που παρά την έλλειψη προσωπικού και τον μεγάλο όγκο δουλειάς, με φιλότιμο και μεγάλη προσπάθεια βοηθούν να υλοποιούμε έργα ωφέλιμα για την κοινωνία.”

Επιπλέον, ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι το έργο της ασφαλτόστρωσης εντάσσεται σε μία συνολική προσπάθεια αναβάθμισης του οδικού δικτύου με γνώμονα την ανθεκτικότητα και την αειφορία.

Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης δώδεκα μήνες. Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρξει μέριμνα για την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας των κατοίκων, καθώς οι εργασίες θα εκτελούνται σταδιακά και θα τηρούνται αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

“Ως δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, δημιουργούν ευκαιρίες ανάπτυξης και εξασφαλίζουν την ασφάλεια και ευημερία των κατοίκων. Το έργο αυτό αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση ενός Δήμου που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και προκλήσεις.” τόνισε ο κ. Μανώλης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ