Γιώργος Μανίκας: Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Μερικά κακόμοιρα ανθρωπάκια, κακόβουλα, ημιμαθή και εμπαθή ανακάλυψαν ξαφνικά τον “τροχό” και βρήκαν στη Διαύγεια (που ούτε καν γνωρίζουν πως λειτουργεί το εν λόγω σύστημα) Χρηματικά Εντάλματα Πληρωμής έτους 2021του Δήμου που αφορούν οικονομική ενίσχυση σεισμόπληκτων για οικοσυσκευές.

Ο Δήμος και γενικότερα το Δημόσιο όταν οι δικαιούχοι είναι πολλοί για την ίδια αιτία πληρωμής στην ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ αναγράφεται ένα όνομα (όπως ορίζεται σε σχετική κατάσταση) και δίπλα η έκφραση κλπ δικαιούχοι που ανήκουν σε αυτήν την πληρωμή με το συνολικό ποσό να το ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ανάλογα με αυτό που τους αναλογεί και όχι ότι το συνολικό ποσό το παίρνει ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ που αναγράφεται το όνομα του.

Στην επόμενη σελίδα της Πληρωμής αναγράφονται ονομαστικά και οι υπόλοιποι δικαιούχοι με τα ποσά που αναλογούν στον καθένα τους.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Το ανώτερο πόσο που μπορούσε να λάβει κάποιος για οικοσυσκευές αν πληρούσε τις προϋποθέσεις ήταν το ποσό των 6.000,00 ευρώ.

Η συκοφαντία, η κακία και το μίσος έχουν κοντά πόδια και αποδεδειγμένα επιστρέφει πάντα σε αυτούς που δημιουργούν νοσηρά, φανταστικά και απίθανα σενάρια και καταλήγουν οι ίδιοι στα μάτια του κόσμου να είναι κοινοί ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ.

Προς επιβεβαίωση όλων των ανωτέρω μπορεί ο καθένας να απευθυνθεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και να λάβει τις κατάλληλες πληροφορίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ