Η Πόλη που Θέλουμε: «Βρε πως αλλάζουν οι καιροί»

Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης του Σάμερ Αμάρι

«Πριν αλέκτορα φωνήσαι, ο κ. Τσικριτσής φαίνεται πως έπαθε αμνησία και άρχισε τις προσλήψεις ειδικών συνεργατών στον Δήμο Τυρνάβου για τις οποίες ο ίδιος και η παράταξή του κατηγορούσαν στο παρελθόν τον απελθόντα δήμαρχο». Αυτό σημειώνει σε δηκτική ανακοίνωσή της η παράταξη «Η Πόλη που Θέλουμε» του Δήμου Τυρνάβου εγκαλώντας τον δήμαρχο ότι είναι ανακόλουθος σε σχέση με όσα πρέσβευε στο παρελθόν για το ζήτημα των ειδικών συνεργατών.
Στην ανακοίνωσή της, η παράταξη του κ. Σάμερ Αθανάσιου Αμάρι, προσθέτει: «Η γνωστή ρήση… δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις, ταιριάζει γάντι στη συμπεριφορά του Στέλιου Τσικριτσή, ο οποίος από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, τότε, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξής του, στηλίτευαν, με πύρινα λόγια, την απόφαση του απελθόντα δημάρχου να προσλάβει ειδικούς συνεργάτες στον Δήμο υποστηρίζοντας ότι δεν χρειάζονται και ότι σπαταλώνται τα χρήματα των δημοτών.
Τώρα, όμως, ως δήμαρχος Τυρνάβου, άλλαξε τροπάρι και άρχισε τις προσλήψεις ειδικών συνεργατών ενώ ετοιμάζεται να προσλάβει και Γενικό Γραμματέα στον Δήμο. Το ίδιο ισχύει και για τις θέσεις προσωπικού στον Δήμο, όπου ο κ. Τσικριτσής και η παράταξή του, κατά το παρελθόν, σήκωναν το λάβαρο της επανάστασης υπέρ της πρόσληψης αποκλειστικά μόνιμων υπαλλήλων και ήταν σφοδροί πολέμιοι της λογικής των διμήνων και οκταμήνων συμβάσεων.
Βλέπετε όμως η κριτική από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, γίνεται εκ του ασφαλούς κ. δήμαρχε, τώρα τι άλλαξε; Ένα κακό έχει η υποκρισία κ. Τσικριτσή, ότι αργά ή γρήγορα έρχονται οι πράξεις να την αποκαλύψουν και τότε το μόνο που μένει είναι η γύμνια του υποκριτή απέναντι σε όσους τον πίστεψαν. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ