Ε. Λιακούλη: Ψηφίζουμε μαζικά – Ενώνουμε την κοινωνία – Επιλέγουμε τον επόμενο πρωθυπουργό

Μήνυμα-κάλεσμα για τον α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στις 6 Οκτωβρίου, απευθύνει η Γραμματέας της Κ.Ο. και βουλευτής Λάρισας του Κινήματος, Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία, προτάσσοντας το σύνθημα «Ψηφίζουμε μαζικά- Ενώνουμε την κοινωνία- Επιλέγουμε τον επόμενο πρωθυπουργό!», επισημαίνει τα εξής:

«Το ΠΑΣΟΚ από τότε που ιδρύθηκε, πριν μισό αιώνα, υπηρετεί αγόγγυστα και ανελλιπώς το λαό και την πατρίδα, απ’ όποια θέση και αν το κατέταξε η ψήφος των πολιτών.
Το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά δεν ‘’λείανε γωνίες’’, δεν δίστασε να συγκρουστεί με κατεστημένα συμφέροντα, δεν δίστασε να κάνει πραγματικές μεταρρυθμίσεις, δεν δίστασε να αλλάξει ριζικά τη χώρα προς όφελος των πολλών, των μεσαίων, αλλά και των αδυνάμων, είτε στα εύκολα, είτε στα δύσκολα.

Σήμερα, που οι πολίτες έπαψαν να μαγεύονται προ πολλού από τις σειρήνες της δήθεν ‘’λαϊκής αγωνιστικότητας’’ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από τον ψευδεπίγραφο ‘’κεντρώο μεταρρυθμισμό’’ της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη
Σήμερα που διαπιστωμένα πλέον, μετά από πάνω από 5 χρόνια όπου η ‘’αποστασιοποιημένη μετριοπάθεια’’ του νυν πρωθυπουργού αποδείχθηκε πως δεν ήταν τίποτα άλλο από ένας ‘’φερετζές’’ για την σχεδόν αποκλειστική εξυπηρέτηση των λίγων και των ήδη ισχυρών

Σήμερα, που οι πολίτες αντιμετωπίζουν αβοήθητοι και μόνοι τους τα αδιέξοδα της ακατάπαυστης ακρίβειας, της ενεργειακής φτώχιας, της άπιαστης στέγης, της εγκατάλειψης της μεγάλης σοσιαλδημοκρατικής ιδέας της δημόσιας (και δωρεάν) υγείας και παιδείας, της ‘’ατομικής ευθύνης’’ ακόμη και απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις, όπως τις πανδημίες, αλλά και εδώ στη Θεσσαλία τις καταστροφές που οφείλονται στην Κλιματική Αλλαγή.

Σήμερα που γίνεται πλειοψηφικό, κοινωνικό αίτημα το ‘’δεν πάει άλλο!’’, σε κάθε κοινωνική και οικονομική τάξη και με κάθε ευκαιρία, εκτός των ελάχιστων, πολύ ευνοημένων του Μεγάρου Μαξίμου.
Σήμερα λοιπόν, ζητείται περισσότερο από ποτέ άλλοτε η συμμετοχή των δημοκρατικών πολιτών στις εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Και οι έξι συνυποψήφιοι/ες αποτελούν εξαιρετικές επιλογές, με τα διακριτά χαρακτηριστικά τους, αλλά και το κοινό τους όραμα για ένα ισχυρότερο ΠΑΣΟΚ και για μια καλύτερη Ελλάδα, έτσι όπως πραγματικά μας αξίζει.
Το μεγάλο στοίχημα, είναι η μαζική συμμετοχή μας στις κάλπες της Κυριακής, 6 Οκτωβρίου, αλλά και στις επαναληπτικές της 13ης Οκτωβρίου.

Γιατί η μαζική, δημοκρατική συμμετοχή μας, είναι ο φόβος της κυβέρνησης της ΝΔ και των ελάχιστων πλέον συμμάχων της, οι οποίοι θεωρούν πως θα κυβερνούν χωρίς αντίπαλο, για πολύ καιρό ακόμη.
Την Κυριακή, ας ‘’γκρεμίσουμε’’ τις ψευδαισθήσεις τους λοιπόν, ψηφίζοντας μαζικά, ενώνοντας την κοινωνία κι επιλέγοντας ουσιαστικά τον επόμενο Πρωθυπουργό!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ