Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας στον 2ο γύρο μετά από ένα απόλυτο ντέρμπι

Τα αποτελέσματα για τις εκλογές ανάδειξης ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. φέρνουν Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα στον δεύτερο γύρο, ωστόσο στην Αττική κέρδισε ο Παύλος Γερουλάνος κάτι που δημιούργησε ένα απόλυτο ντέρμπι μέχρι το τέλος:

Στο 99,46% της ενσωμάτωσης στην Επικράτεια
Ανδρουλάκης 29,71% (88.748)
Δούκας 21,38% (63.869)
Γερουλάνος 21,15% (63.177)
Διαμαντοπούλου 19,55% (58.413)
Κατρίνης 5,9% (17.632)
Γιανακοπούλου 2,3% (6.876)

Ο νομός Αττικής φάνηκε σε σημαντικό βαθμό να κρίνει την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Καθαρή είναι η πρωτιά του Νίκου Ανδρουλάκη, με το ερώτημα να είναι αν θα “έμπαινε” στον δεύτερο γύρο με διψήφια διαφορά από τον δεύτερο, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε τελικά.

Τελευταία στην ενσωμάτωση μπήκαν τα μεγαλύτερα τμήματα της Αττικής, δημιουργώντας ένα πραγματικό “θρίλερ” με Δούκα και Γερουλάνο να πηγαίνουν “πόντο – πόντο”. Εκεί δηλαδή όπου λόγω αριθμού ψηφισάντων η καταμέτρηση απαιτεί εκ των πραγμάτων περισσότερο χρόνο.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ