Συνεχίζεται στον Πύργο Καραμίχου η έκθεση «Οι άνθρωποι του κάμπου» με φωτογραφίες του Τάκη Τλούπα

Ο Δήμος Φαρσάλων στο Κέντρο ψηφιακής φωτογραφίας της Νεότερης Ιστορίας του Δήμου, στον Πύργο Καραμίχου, φιλοξενεί από τα τέλη Μαΐου μια περιοδική έκθεση αναλογικής φωτογραφίας του μεγάλου Λαρισαίου φωτογράφου του Θεσσαλικού κάμπου Τάκη Τλούπα, με θέμα «Οι άνθρωποι του κάμπου».

Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν αντιπροσωπευτικά δείγματα της δουλειάς του Λαρισαίου φωτογράφου, και οριοθετούν μια διαδρομή που οδηγεί τον επισκέπτη σε ένα ταξίδι στο παρελθόν και στην ιστορία της ζωής της υπαίθρου στις αρχές του περασμένου αιώνα. Είναι ένα κομμάτι μιας εποχής που έχει φύγει ανεπιστρεπτί και αποτελεί ένα μοναδικό πάντρεμα της παράδοσης και της Ιστορίας.

Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες να ταξιδέψουν στο παρελθόν και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για τον τόπο μας και την ιστορία του, θαυμάζοντας αναλογικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες του περασμένου αιώνα.

Ο Πύργος είναι ανοιχτός για το κοινό κάθε Τρίτη και Πέμπτη το πρωί 10.00 έως 13.00, ενώ κατόπιν συνεννοήσεως μπορεί να ανοίξει και άλλα πρωινά. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2491350116 και υπεύθυνη είναι η κ. Φλωρά Άννα. Η έκθεση θα παραμείνει στον Πύργο έως και τις γιορτές των Χριστουγέννων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ