Bike n’ Nature: Δημιουργεί ομάδα Mountain Bike στον Αμπελώνα με προνόμια για τα μέλη

Συνεχίζοντας τις δράσεις στη φιλοσοφία που έχει αναδείξει από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του το κατάστημα Bike n’ Nature του Βασίλη Φούκα στον Αμπελώνα και η οποία δεν είναι άλλη από το να φέρει τον κόσμο του ποδηλάτου κοντά στη Φύση, προχωρά αυτό το διάστημα στη δημιουργίας ομάδας Mountain Bike στον Αμπελώνα, προσφέροντας αρκετά προνόμια σε όλα τα μέλη της ομάδας.

Ετσι όσου θα γίνουν μέλη αυτής της ομάδας θα έχουν 15% έκπτωση σε όλα τα ποδήλατα Mountain Bike και 20% έκπτωση στον εξοπλισμό για τα MTB.

Παράλληλα ο Βασίλης Φούκας εμπλουτίζει τη συλλογή των ποδηλάτων που διαθέτει προς πώληση αφού πλέον στο κατάστημά του στην οδό Λαρίσης στον Αμπελώνα μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα της πολύ γνωστής για την ποιότητα και την αξιοπιστία της μάρκα ποδηλάτων polygon και φυσικά συνεχίζει να διαθέτει ποδήλατα από τις περισσότερες γνωστές μάρκες της αγοράς όπως Pedroni, Kellys, CTM, Bottecchia, Dema, GT Bicycles, Leader, ΜΒΜ, Sector, Champions, Orbea, Cannondale, Focus, Geroni, Esperia, Dino κ.α. αλλά και ανταλλακτικά ποδηλάτων αξεπέραστης ποιότητας από εταιρίες όπως η Tru – Tension, η Anleazhed, κ.α..

Και φυσικά μην ξεχνάτε ότι αναλαμβάνει επισκευές ποδηλάτων στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο του καταστήματος, αλλά και συντηρήσεις – αναπαλαιώσεις σε vintage ποδήλατα δίνοντάς τους ζωή και πολλαπλασιάζοντας την αξία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να γνωρίσετε από κοντά τον κόσμο του ποδηλάτου επισκεφθείτε το κατάστημα στο τέρμα της οδού Λάρισας – Αμπελώνα, ή τηλεφωνήστε στα 24920 32201 και 6988 804274.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ