Να καλυφθούν άμεσα όλα τα κενά στην Παράλληλη Στήριξη

Ανακοίνωση του συλλόγου Εκπαιδευτικών α/βαθμιας Λάρισας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του και αγανάκτηση για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να κάνει περικοπές στον αριθμό των εκπαιδευτικών που προσλαμβάνονται για Παράλληλη Στήριξη -ακυρώνοντας στην πράξη τις διαγνώσεις των ΚΕΔΑΣΥ- με αποτέλεσμα ακόμη περισσότεροι μαθητές να μείνουν χωρίς εξατομικευμένη παράλληλη στήριξη.

Μετά και την Β’ φάση των προσλήψεων, τα κενά παραμένουν στην Παράλληλη Στήριξη στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας , όπου οι προσλήψεις βρίσκονται στο μισό των αναγκών και οι εκπαιδευτικοί και πάλι θα μοιράζονται σε δύο ή παραπάνω παιδιά, στο όνομα του «εξορθολογισμού» και της σωστής διαχείρισης.

Δηλώνουμε σε όλους τους γονείς που τα παιδιά τους δικαιούνται παράλληλη στήριξη, πως ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ » θα είναι στο πλευρό τους για να απαιτήσουμε όλοι μαζί ένα σύγχρονο, αναβαθμισμένο και ανθρώπινο Δημόσιο και Δωρεάν σχολείο για όλους τους μαθητές/ όλες τις μαθήτριες!

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει άμεσα σε Γ΄ κύκλο προσλήψεων αναπληρωτών προκειμένου να καλυφθούν όλα τα κενά στην Παράλληλη Στήριξη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ