Αγιασμός στη Χορωδία «Ευεστώ»

Πραγματοποιήθηκε και τη φετινή χρονιά ο καθιερωμένος αγιασμός κατά την έναρξη της νέας καλλιτεχνικής χρονιάς της Χορωδίας Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων «Η Ευεστώ» στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.


Στη λιτή και σεμνή τελετή, παρουσία όλων των χορωδών, παραβρεθηκαν: ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας κ. Παναγιώτης Δαλαμπύρας, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Ευάγγελος Αποστόλου και η αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης κ. Κατερίνα Κόσσυβα, οι οποίοι στους χαιρετισμούς τους ευχήθηκαν μια δημιουργική χρονιά και τόνισαν την σημασία της λειτουργίας της χορωδίας τόσο για τους ίδιους τους συμμετέχοντες, όσο και για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, δηλώνοντας την ένθερμη και αμέριστη υποστήριξη τους προς την δραστήρια αυτή καλλιτεχνική ομάδα.


Ο αντιδήμαρχος κ. Δαλαμπύρας μετέφερε επίσης τις θερμές ευχές του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Αθανάσιου Μαμάκου, ο οποίος δεν παραβρέθηκε λόγω προγραμματισμένων υποχρεώσεων εκτός πόλης.


Ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης και ο πρόεδρος της χορωδίας κ. Γεώργιος Ραϊλης ακολούθως ευχαρίστησαν εκ μέρους όλων των χορωδών στο πρόσωπο του αντιδημάρχου την δημοτική αρχή για την έμπρακτη στήριξη και άψογη συνεργασία, την αντιπρόεδρο για την εξαιρετική φιλοξενία στους χώρους της πινακοθήκης για τις πρόβες και καλωσόρισαν την νέα συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ