Μέτωπο Λαϊκού Αγώνα Κ. Βιδάλης: Από την Γάζα μέχρι την Ουκρανία θα ηττηθεί του ΝΑΤΟ η συμμορία

Ολοι/όλες στον δρόμο απέναντι στην κοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ. Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών – Δείτε την ανακοίνωση

Σήμερα Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, ο λαός καλείται ξανά να βγει στους δρόμους, δίνοντας συνέχεια στο κύμα των κινητοποιήσεων της 7ης Οκτωβρίου, που δυναμικά διαδήλωσε και στη πόλη μας και ανέδειξε τη μαζική αντίθεση του στην γενοκτονική πολιτική στη Μέση Ανατολή, από το κράτος τρομοκράτη Ισραήλ, και τους ιμπεριαλιστές ΗΠΑ-ΝΑΤΟ- ΕΕ.

Στις 14 Οκτωβρίου, στην Ελλάδα καταφθάνουν 80 βουλευτές του ΝΑΤΟ, για την συμμετοχή στην κοινοβουλευτική Συνέλευση της δολοφονικής ιμπεριαλιστικής μηχανής όπου θα συζητήσουν την συνέχιση του αιματοκυλίσματος του πλανήτη, την ενίσχυση του Ναζιστικού Καθεστώτος του Κιέβου στην Ουκρανία και του Σιωνιστικού Κράτους Τρομοκράτη του Ισραήλ.

Το ΝΑΤΟ αποτελεί το σύμβολο της φρίκης για όλους τους λαούς του πλανήτη και είναι συνώνυμο της καταστροφής, με την ανθρωπότητα να έχει γνωρίσει εκατομμύρια θύματα και δυστυχία. Αποτελεί το οπλισμένο χέρι του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού, υπό την ηγεμονία των ΗΠΑ, και τον ισχυρό κατασταλτικό μηχανισμό κατά χωρών και λαών.
Η ένταξη της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, βάθυνε την εξάρτηση της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ με την πολιτική της νατοϊκής ένταξης και της υποτέλειας να έχουν υπηρετήσει όλες οι κυβερνήσεις της χώρας μέχρι σήμερα.

Στη σημερινή ζοφερή πραγματικότητα, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας λειτουργεί ως ο πιο πιστός υπηρέτης των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, παραδίδοντας γη και ύδωρ στους ιμπεριαλιστές χωρίς δισταγμό. Αυτοί οι εκπρόσωποι της ντόπιας αστικής τάξης, που σκύβουν δουλικά στα ξένα αφεντικά τους, είναι συνένοχοι στο έγκλημα, σέρνουν την Ελλάδα στους αιματηρούς πολέμους των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, υποστηρίζουν το σφαγείο στην Παλαιστίνη – Λίβανο από το σιωνιστικό κράτος Ισραήλ και επεμβάσεις σε όλη την Μέση Ανατολή. Στηρίζουν με όπλα και χρήματα τους νεοναζί του Κιέβου, σπρώχνοντας την ανθρωπότητα στα άκρα, στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου πολέμου.

Η Ελλάδα ολόκληρη έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο Ευρωνατοϊκό προγεφύρωμα, από τη Σούδα ως την Αλεξανδρούπολη και τη Θεσσαλία. Στην περιοχή μας, η 110 Πτέρυγα Μάχης και η 1η Στρατιά στη Λάρισα, καθώς και το στρατόπεδο Γεωργούλα στον Βόλο, έχουν γίνει φυλάκια πολέμου για τους Νατοϊκούς φονιάδες, . Η 110 Πτέρυγα Μάχης η οποία χαρακτηρίζεται από τους Αμερικανούς «Προωθημένη Βάση Επιχειρήσεων» (FOB), σταθμεύουν τα drones της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία επιχειρούν στην Ανατολική Μεσόγειο, και την Μαύρη Θάλασσα. Η 1η Στρατιά, λειτουργώντας ως Στρατηγείο της Ε.Ε., είναι κέντρο επιχειρήσεων ενάντια στους ηρωικούς αντάρτες Χούθι και τον λαό της Υεμένης, που μάχονται με σθένος τους ιμπεριαλιστές, δείχνοντας την αμέριστη αλληλεγγύη τους στον δίκαιο αγώνα της Παλαιστίνης.

Την ώρα που τα σύννεφα ενός γενικευμένου πολέμου πυκνώνουν σε όλο τον πλανήτη είναι αναγκαίο , ο λαός και η νεολαία της πόλης μας να πυκνώσουν τις γραμμές του Αντινατοικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, γιατί οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ είναι ο μοναδικός ιμπεριαλιστικό άξονας που οδηγεί την ανθρωπότητα στα πρόθυρα Γ’ Παγκοσμίου πολέμου.

Το Μέτωπο Λαϊκού Αγώνα «Κώστας Βιδάλης στηρίζει το πλαίσιο του Κοινού καλέσματος Αριστερών Οργανώσεων & Συλλογικοτήτων, για πραγματοποίηση δυναμικής συγκέντρωσης την Δευτέρα 14 Οκτώβρη στη Κ. Πλατεία της πόλης, ώστε να φωνάξουμε ότι οι ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ από τον τόπο μας, καμία εμπλοκή της χώρας μας στο Νατοϊκό σφαγείο, αλλά και να κλείσουν οι αμερικανοΝΑτοικές βάσεις στη Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα.

Το ΜΛΑ «Κώστας Βιδάλης στέκεται ξεκάθαρα απέναντι στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΑμερικανοΝατοικών φονιάδων, προτάσσοντας την ανάγκη να γενικευθεί ο αντιιμπεριαλιστικός – αντιφασιστικός αγώνας στη χώρα μας, αλλά και να στηριχθεί χωρίς περιστροφές από όλο το κίνημα, η δίκαιη ένοπλη αντίσταση που διεξάγεται σε όλα τα μέτωπα, από την Γάζα μέχρι την Ουκρανία, για την ΗΤΤΑ του ΝΑΤΟ στα πεδία των μαχών.

Συγκέντρωση: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 19:30 Κεντρική Πλατεία Λάρισας

ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗΣ ΜΟΝΑΧΑ Ο ΛΑΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΑΤΟ- ΕΕ- ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ