Λαός και νεολαία να εναντιωθούμε στην κοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ!

Ανακοίνωση της Αντιπολεμικής κίνησης Λάρισας

Στις 14 Οκτωβρίου φθάνουν στην Αθήνα 80 βουλευτές του ΝΑΤΟ, για την συμμετοχή στην κοινοβουλευτική Συνέλευση της δολοφονικής ιμπεριαλιστικής μηχανής. Εκεί θα αποφασίσουν την ενίσχυση με όπλα και χρήματα του Ναζιστικού Καθεστώτος της Ουκρανίας, και την συνέχιση της γενοκτονίας των Παλαιστινίων από το Σιωνιστικό Κράτος Τρομοκράτη του Ισραήλ ,σπρώχνοντας την ανθρωπότητα στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου πολέμου.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχοντας τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και των ακροδεξιών/εθνικιστών που συντάσσονται με ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ καθιστούν την Ελλάδα συνένοχο των εγκλημάτων . Είναι οι ίδιες δυνάμεις που στηρίζουν την πολιτική της φτώχειας, της ανισότητας και της καταστολής απέναντι στον κόσμο της δουλειάς και της νεολαίας.
Η Ελλάδα ολόκληρη έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο Ευρωνατοϊκό προγεφύρωμα, από τη Σούδα ως την Αλεξανδρούπολη με κίνδυνο την εμπλοκή σε ευρύτερη πολεμική ανάφλεξη στην περιοχή.
Οι Νατοϊκές βάσεις στη Λάρισα την έχουν μετατρέψει σε κέντρο πολεμικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ σε όλα τα μέτωπα, καθιστώντας την στόχο αντιποίνων.
Η ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Στρατηγείου της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα, η επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ» και η αποστολή της φρεγάτας ΥΔΡΑ στην Ερυθρά Θάλασσα εντάσσουν την Ελλάδα και ιδιαίτερα τη Λάρισα στα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΝΑΤΟ- Ε.Ε. στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, εκθέτοντας τον λαό σε κινδύνους. Η 1η Στρατιά λειτουργεί εδώ και χρόνια ως στρατηγείο της Ε.Ε., ενώ η 110 Πτέρυγα Μάχης έχει μετατραπεί σε νατοϊκό στρατόπεδο, με την εγκατάσταση αμερικανικών UAV που επιχειρούν σε Μαύρη Θάλασσα και Μ. Ανατολή.
Απέναντι στην επερχόμενη Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ στις 14 Οκτωβρίου, εργαζόμενος λαός και νεολαία να σηκώσουμε το ανάστημα μας, να πλημμυρίσουμε τους δρόμους της Λάρισας απαιτώντας άμεση απεμπλοκή της χώρας μας από τους πολέμους των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, για να φύγουν οι βάσεις θανάτου του ΝΑΤΟ, να τσακίσουμε την αντεργατική –αντιλαϊκή- πολεμοκάπηλη πολιτική της κυβέρνησης!
Η Αντιπολεμική Κίνηση Λάρισας στηρίζει το πλαίσιο του Κοινού καλέσματος Αριστερών Οργανώσεων & Συλλογικοτήτων, για πραγματοποίηση δυναμικής συγκέντρωσης την Δευτέρα 14 Οκτώβρη και ώρα 7:30 μ.μ. στη Κ. Πλατεία της πόλης, ώστε να φωνάξουμε :
• ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ
• ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
• ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
• ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ – ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ
• ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !
• ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΟ
• ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΜΑΣΩΣ ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ( …..ΦΡΕΓΑΤΑ ΥΔΡΑ ). ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «Aspides».

×
ΛΑΡΙΣΑ 14/10/2024

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ