Με απόφαση του αν. διευθυντή β/βαθμιας Λάρισας λήγει η θητεία διευθύντριας Γυμνασίου που αρνήθηκε να κάνει αξιολόγηση

Με διαπιστωτική πράξη που αναρτήθηκε στη διαύγεια του υπουργείου Παιδείας ο αναπληρωτής διευθυντής β/βαθμιας εκπαίδευσης του νομού Λάρισας αποφάσισε τη λήξη της θητείας της Διευθύντριας του 11ου Γυμνασίου Λάρισας Α.Χ., εκπαιδευτικού για τους λόγους που αναφέρονται στις διατάξεις της παρ. 8 του άρθρου 56 ( Μέρος Γ’ Αξιολόγηση του “Εργου Στελεχών, Εκπαιδευτικών και Λοιπού Ειδικού Προσωπικού της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ) του ν. 4823/2021 .

Με την ίδια απόφαση η εκπαιδευτικός αποκλείεται από τη διαδικασία επιλογής για την πλήρωση οποιοσδήποτε θέσης στελέχους εκπαίδευσης για τα επόμενα 8 έτη.

Η συγκεκριμένη διευθύντρια είχε αρνηθεί να κάνει αξιολόγηση συναδέλφων της ενημερώνοντας σχετικά δύο φορές της ΔΔΕ Λάρισας, ενώ με την έναρξη της σχολικής χρονιάς είχε ζητήσει να παραιτηθεί για το θέμα της αξιολόγησης χωρίς η παραίτησή της να γίνει δεκτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη συγκεκριμένη πράξη έφτασαν και στη Λάρισα οι διώξεις εναντίον όλων εκείνων που αρνούνται να εφαρμόσουν τις διατάξεις του υπουργείου Παιδείας για αξιολόγηση και σίγουρα μπαίνουμε σε μία νέα φάση κόντρας μεταξύ διοίκησης εκπαίδευσης και συνδικαλιστών του κλάδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ