2 χάλκινα μετάλλια για τις αθλήτριες του Α.Σ. ΕΥ ΖΗΝ Αμπελώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

Καταπληκτική εμφάνιση και 100% επιτυχία για τον Σύλλογο Ταεκβοντό “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U21 Νέων Ανδρών/ Γυναικών που διεξάγεται αυτό το τριήμερο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στην Αθήνα.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση οι αθλήτριες του συλλόγου, Τσέτσιλα Δέσποινα στην κατηγορία -67kg και Ντόβα Ειρήνη στην κατηγορία -73kg, κατέκτησαν την 3η θέση του βάθρου και το χάλκινο μετάλλιο.

Συνεχίζοντας την εκπληκτική πορεία τα τελευταία χρόνια, η Ειρήνη Ντόβα στέφθηκε για 5η συνεχόμενη φορά, Πανελληνιονίκης στο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών/Γυναικών, κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, δείχνοντας την σταθερότητα και την διαχρονική της αξία, σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες που έχει αγωνιστεί, (Κορασίδων, Νεανίδων, Νέων και Γυναικών).

Το Δ.Σ. και η πρόεδρος Κων/να Γκαγκανιάρα, συγχαίρει τους προπονητές Μπάμπη Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για την μεγάλη επιτυχία του συλλόγου Ταεκβοντό “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα σε Πανελλήνιο επίπεδο και καθιστά την ομάδα στις κορυφαίες στην Ελλάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ