Η Ακαδημία Τύρναβος στην Προπονητική Πρόσκληση Ομοσπονδιακών Προπονητών: Ευκαιρία για τα νέα ταλέντα του Βόλεϊ

Με μεγάλη χαρά και επιτυχία, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ στη συγκεντρωτική προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης στη Λάρισα. Η προπόνηση αυτή, η οποία διοργανώθηκε από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Γούλα Ευθύμιο και Πνάκα Πέτρο, αφορούσε αγόρια και κορίτσια γεννημένα το 2012 και το 2013, και έδωσε στα παιδιά μας την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σωματομετρήσεις και να αναδειχθούν μέσα από την καταγραφή ταλέντων.

Η παρουσία της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση ήταν δυναμική, με τους νεαρούς αθλητές μας να δείχνουν εξαιρετική διάθεση, πειθαρχία και ταλέντο. Η ακαδημία μας συμμετέχει με 5 αθλητές ΤΑΜΠΟΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΚΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ, ΜΠΑΖΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΑΡΑΜΠΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και 7 αθλήτριες ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡΕΤΗ, ΛΙΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ ΑΓΛΑΙΑ, ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ ΑΝΝΑ, ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ, ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΣΙΟΥΖΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.

Κάτω από την καθοδήγηση των έμπειρων ομοσπονδιακών προπονητών, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητές τους, να μάθουν νέες τεχνικές και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην αθλητική τους πορεία.

Η συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις είναι πολύ περισσότερο από μια απλή αθλητική δραστηριότητα. Τα παιδιά μας βίωσαν τη χαρά της συμμετοχής, την ομαδικότητα και την αξία της προσπάθειας, ενώ παράλληλα ενίσχυσαν την αυτοπεποίθησή τους και έθεσαν τα θεμέλια για μια πορεία γεμάτη αθλητικές προκλήσεις. Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ πάντα στηρίζει την εξέλιξη των νέων αθλητών και παρέχει στα παιδιά την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε ένα περιβάλλον που προάγει την αθλητική και προσωπική τους ανάπτυξη.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ συνεχίζει να προσφέρει στα παιδιά της ευκαιρίες όπως αυτή, που τους δίνουν την ώθηση να εξελιχθούν τόσο αθλητικά όσο και προσωπικά. Η συμμετοχή σε τέτοιες προπονήσεις είναι ένα βήμα προς την αθλητική τους ανάπτυξη, και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις επιδόσεις και την αφοσίωσή τους.

Για τους γονείς, αυτή η προπόνηση ανέδειξε τη σημασία της συμμετοχής των παιδιών τους στο άθλημα της πετοσφαίρισης και τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά τους μέσα από τέτοια προγράμματα. Τέτοιες ευκαιρίες θα τους βοηθήσουν να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με το άθλημα της πετοσφαίρισης και να συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός πολλά υποσχόμενου μέλλοντος για τα παιδιά τους, τόσο σε αθλητικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που υποστηρίζουν τη διαρκή προσπάθεια των παιδιών τους. Μαζί, ως μια ενωμένη αθλητική οικογένεια, προχωράμε μπροστά, καλλιεργώντας το μέλλον του βόλεϊ στην περιοχή μας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ