Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του Αμπελωνίτη με 38 κιλά χασίς
Συνελήφθη, χθες (13-01-2025) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας ημεδαπός άνδρας, (41χρονος Αμπελωνίτης) σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, καθώς και για απόκρυψή τους σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη, ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -580- ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

























