
Σοκάρουν στην κυριολεξία οι εικόνες των καταστημάτων στην οδό Καραολή και Δημητρίου στον Τύρναβο, που δέχθηκαν την «εισβολή» ΙΧ επιβατηγού αυτοκινήτου τόσο για το μέγεθος των ζημιών όσο και για το ενδεχόμενο πρόκλησης σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, αφού από τύχη κατά την τρελή πορεία του οχήματος δεν βρέθηκε κάποιο άτομο στο δρόμο του ενώ και η οδηγός του επίσης από τύχη δεν τραυματίστηκε παρά την πρόσκρουση σε κολώνες των καταστημάτων τις οποίες παρέσυρε προκαλώντας μεγάλες ζημιές.
Την τύχη με το μέρος τους είχαν και οι υπεύθυνοι του ενός καταστήματος που λειτουργούσε εκείνη την ώρα αφού συνηθίζουν να κάθονται σε καρέκλες μπροστά από το κατάστημα, αλλά τη στιγμή της «εισβολής» ήταν μέσα στο κατάστημα.
Ζημιές προκλήθηκαν και στις προσόψεις αλλά και στις βιτρίνες των καταστημάτων, ενώ στην οδηγό επιβλήθηκε πρόστιμο για επικίνδυνη οδήγηση.
Δείτε στιγμιότυπα από το σημείο: