ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Λαρισαία προσφέρει τη μονοκατοικία της για τις ανάγκες του  “Χαμόγελου”

BANNER BIG Στο πλαίσιο της καμπάνιας που  διοργανώνει η Κοινότητα Οικονομικής Αλληλεγγύης allwin με τίτλο «Αγαπάμε το παιδί – Στηρίζουμε Το χαμόγελο του παιδιού», οι Λαρισαίοι Εθελοντές του Χαμόγελου του παιδιού όρισαν την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου σαν την  ημέρα που οι Λαρισαίοι θα στηρίξουν μαζικά το “Χαμόγελο του παιδιού”  με ένα τηλεφώνημα.

Γι’ αυτό, οι Λαρισαίοι Εθελοντές, καλούν όλους τους συμπολίτες μας σήμερα να κάνουν ένα  τηλεφώνημα στο 5ψήφιο νούμερο στήριξης του “Χαμόγελου του παιδιού”.

Ο αριθμός είναι το 14545 και η χρέωση είναι 2.28€/κλήση από σταθερό τηλέφωνο και 2.46€/κλήση από κινητό.

Ο καθένας μπορεί να κάνει από ένα έως όσα τηλεφωνήματα θέλει αλλά και να προτρέψει τους φίλους και γνωστούς του να κάνουν το ίδιο. Στόχος είναι να γίνουν μαζικά τα τηλεφωνήματα από την πόλη μας ώστε να δείξουμε ότι η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και η αγάπη για τα παιδιά που έχουν ανάγκη ζουν ακόμη στην Λάρισα.

Όπως είπε μια εθελόντρια, την ημέρα εκείνη «έχουμε χρέος να ζωγραφίσουμε ένα χαμόγελο σε κάποιο παιδικό προσωπάκι».

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου κάνουμε όλοι το χρέος μας καλώντας το 14545.

Συνεχίζονται με επιτυχία οι επαφές για χορηγίες

Οι υπεύθυνοι της Κοινότητας Οικονομικής Αλληλεγγύης allwin συνεχίζουν τις επαφές και την ενημέρωση επιχειρηματιών που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για να στηρίξουν χορηγικά την προσπάθεια για ίδρυση γραφείου του Χαμόγελου του παιδιού στην Λάρισα. Μια εθελόντρια η οποία δεν θέλει ακόμη να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της προσφέρει για μια 10ετία μονοκατοικία με αυλή στο κέντρο της πόλης για να χρησιμοποιηθεί από τον Οργανισμό για οποιοδήποτε σκοπό κρίνουν αναγκαίο οι άνθρωποι του.

Επίσης ο Βαγγέλης Πλεξίδας είναι πρόθυμος να στηρίξει την προσπάθεια με ένα σεβαστό ποσόν. Η πρώτη κρούση στον Βαγγέλη Πλεξίδα έγινε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της allwin Φώτη Βακιρτζηδέλη, που χειρίζεται όλα αυτά τα θέματα, στον αγώνα της ΑΕΛ που έγινε την περασμένη Κυριακή. Την Τετάρτη (12/2) μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της Διοικούσας  Επιτροπής ποδοσφαίρου Βαγγέλη Πλεξίδα με τον Φώτη Βακιρτζηδέλη που χειρίζεται την ατζέντα του προέδρου του “Χαμόγελου του παιδιού” κ. Κώστα Γιαννόπουλου για την ημέρα της επίσκεψης του στην Λάρισα ορίστηκε συνάντηση των δυο ανδρών στις 27 Φεβρουαρίου όπου θα συζητηθούν αυτά τα θέματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ