Ενεργειακή γυμναστική και ασκήσεις στο Καστρί Λουτρό
Στις 24 Ιουλίου 2025 θα γίνει έναρξη εκγύμνασης Taichi/Chigong, στο Καστρί Λουτρό. Το Taichi/Chigong είναι η επιστήμη του σώματος. Θεωρείται επίσης «θεραπευτική τέχνη» ή «ενεργειακή τέχνη».
Έχουν γίνει πολλές ιατρικές μελέτες για το Taichi /Chigong & έχει βρεθεί ότι είναι ευεργετικό για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας.
Στην ΟΜ.Ε.Γ.Α. συμφωνούν με αυτή την άποψη & έχουν συνθέσει τις καλύτερες από αυτές τις αρχαίες τεχνικές για το επίπεδο των συμμετεχόντων, δημιουργώντας ένα πολυδιάστατο σύστημα για καλύτερη υγεία και ευεξία.
Η παρουσίαση θα γίνει από την εκπαιδεύτρια Μαριάνθη Φαφάνα.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.