Image Not Found

11 άτομα θα ενισχύσουν τα πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλία

Στο πλαίσιο της συνεχούς ενίσχυσης των δομών παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, ο Διοικητής της 5ης Υ.Πε. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης, ανακοινώνει σήμερα τη συνεργασία με έντεκα (11) άτομα, κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρου / Οδηγών, από πόρους της Υγειονομικής Περιφέρειας.

Ειδικότερα τα Κέντρα Υγείας που θα ενισχυθούν είναι :

ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ: δύο (2) άτομα για το Κ.Υ. Γόννων, τρία (3) για Κ.Υ. Βελεστίνου, δύο (2) για το Κ.Υ. Σοφάδων, δύο (2) για το Κ.Υ. Μουζακίου και δύο (2) για το Κ.Υ. Τρικάλων,

Οι επιτυχόντες, οι οποίοι θα υπογράψουν 12μηνες συμβάσεις, θα αναλάβουν άμεσα υπηρεσία και θα συμβάλουν στην 24ωρη κάλυψη των ασθενοφόρων οχημάτων των ανωτέρω Κέντρων Υγείας.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα