ΤΟ Π/Δ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Δήλωση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη  Λάρισας, της Λαϊκής Συσπείρωσης, Τάσου Τσιαπλέ

τσιαπλεςΗ Λαϊκή Συσπείρωση καταδικάζει την έγκριση από το ΣτΕ του κυβερνητικού σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος για τον περιορισμό των διαδηλώσεων στις μεγάλες πόλεις.

Για άλλη μια φορά το ανώτατο δικαστήριο δίνει απροκάλυπτα νομική κάλυψη στην αντιλαϊκή και αυταρχική πολιτική της κυβέρνησης. Γίνεται εξάρτημα του μηχανισμού επιβολής του κυβερνητικού δόγματος “νόμος και τάξη”.

Η πλουτοκρατία, το πολιτικό προσωπικό της, το κράτος και η δικαιοσύνη της επιχειρούν να εμπεδώσουν και με αυτόν τον τρόπο, το δόγμα «νόμος και τάξη» και να τσακίσουν με τις απαγορεύσεις, τους περιορισμούς, την τρομοκρατία και την καταστολή τους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες.

Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, οι νέοι δεν έχουν καμιά υποχρέωση να υπακούσουν σε μια τέτοια άδικη και βάρβαρη “νομιμότητα”, να δεχτούν να μπουν στο “γύψο” τα δικαιώματά τους για να μη διαταραχθούν τα συμφέροντα μιας χούφτας μεγαλεμπόρων, βιομηχάνων, εφοπλιστών και επίδοξων μεγαλοεπενδυτών – ληστών του λαϊκού πλούτου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί σε συναγερμό το εργατικό και λαϊκό κίνημα, να μην περάσει ο περιορισμός των διαδηλώσεων! Το αντιδραστικό Προεδρικό Διάταγμα που πλήττει βάναυσα τις λαϊκές ελευθερίες, να μείνει στα χαρτιά!.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ