Image Not Found

Αγιασμός στο 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου

Σε κλίμα χαράς και ανυπομονησίας για την νέα σχολική χρονιά τελέστηκε ο Αγιασμός στο 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου Αχιλλέας Τζάρτζανος .

Τον Αγιασμό τέλεσε ο ιερέας της Παναγίας Φανερωμένης π. Δημήτριος και τίμησαν με την παρουσία τους, η δημοτική σύμβουλος Εύη Βαρδιοπούλουπου απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου επισημαίνοντας την ανάγκη ενίσχυσης της δωρεάν δημόσιας παιδείας και αρκετοί γονείς και φυσικά ο σύλλογος καθηγητών του σχολείου και οι μαθητές/τριες.

Στην ομιλία του , ο Διευθυντής του σχολείου Αδάμος Γκουγκουλιάνος, αναφέρθηκε στη συνεργασία εκπαιδευτικών ,μαθητών ,γονιών και δήμου με στόχο την πρόοδο και εξέλιξη των μαθητών καθώς και στην εξάλειψη οποιαδήποτε μορφής βίας και στην ανάγκη αρμονικής συμβίωσης καθώς και στην ανακαίνιση μέρος του σχολείου μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα