Πετυχημένη δράση ευαισθητοποίησης του Κέντρου Υγείας για τον διαβήτη στον Τύρναβο
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σημερινή δράση του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη . Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, καθώς πάνω από 150 πολίτες προσήλθαν στην κεντρική πλατεία για ενημέρωση, συζήτηση και δωρεάν μέτρηση σακχάρου.
Το παρόν στη δράση έδωσε ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Στέλιος Τσικριτσής συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο, Ευγενία Μαμανού επιβεβαιώνοντας εμπράκτως τη συνεχή στήριξη της δημοτικής αρχής προς το Κέντρο Υγείας και τις πρωτοβουλίες του. Η παρουσία τους υπογραμμίζει τη σημασία της συνεργασίας ανάμεσα στην τοπική αυτοδιοίκηση και τις δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.
Θερμές ευχαριστίες επίσης στον Γιάννη Ταουσάνη, ο οποίος για άλλη μια φορά πρόσφερε ουσιαστική βοήθεια, στήνοντας την τέντα που φιλοξένησε το προσωπικό του Κέντρου Υγείας — συμβάλλοντας σημαντικά στην ομαλή διεξαγωγή της δράσης.
Η θερμή συμμετοχή του κοινού αναδεικνύει τη σημασία της ενημέρωσης, της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του Σακχαρώδη Διαβήτη για την προστασία της υγείας. Το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου θα συνεχίσει να αναπτύσσει δράσεις στον τομέα της πρόληψης και της ενημέρωσης, καθώς η αγωγή υγείας αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της υγείας του πληθυσμού ευθύνης του.
Το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη στήριξη τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη!
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

























