ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΦΩΤΟ-ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ 19ΧΡΟΝΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ

Ο Jose Vergara, ένας 19χρονος καλλιτέχνης  από το νότιο Τέξας, έχει δημιουργήσει μια σειρά από όμορφα και υπερ-ρεαλιστικά σχέδια ματιών…

Ο κ. Vergara δημιούργησε αυτά τα εκπληκτικά σχέδια χρησιμοποιώντας μόνο χρωματιστά μολύβια και στυλό, μια διαδικασία που λέει ότι του πήρε 20 ώρες συνεχούς εργασίας για κάθε μάτι.

Ο νεαρός καλλιτέχνης λέει στη MailOnline ότι ξεκίνησε τη σειρά του το  Νοέμβριο , λίγο μετά την απόφασή του να «αφιερώσει την ζωή του στην τέχνη, επειδή τον συνάρπαζε ιδιαίτερα η «λεπτομέρεια και η ομορφιά» του ανθρώπινου ματιού.

«Πρώτα ζωγράφισα τα μάτια της μητέρας μου, ως φόρο τιμής σε αυτήν», εξηγεί ο ίδιος. «Στη συνέχεια, το Δεκέμβριο, ζωγράφισα τα μάτια του πατέρας μου, ως φόρο τιμής  και σε αυτόν.”

Τα μάτια ζωγραφίζονται με ζωηρές λεπτομέρειες , κάθε βλεφαρίδα, και κάθε πόρος του δέρματος δημιουργούνται σχολαστικά, χρησιμοποιώντας μόνο ένα λευκό gel στυλό για να τονίσει κάποια σημεία .

Ο κ. Vergara , ο οποίος γεννήθηκε στην Πόλη του Μεξικού και μεγάλωσε στη Μαδρίτη , Ισπανία , πάντα αγαπούσε τη ζωγραφική, αλλά λέει μετά από ένα ατύχημα όταν ήταν οκτώ ετών, που παραλίγο να του κοστίσει το χέρι του , τον έκανε να οριστικοποιήσει την απόφασή του να γίνει καλλιτέχνης .

«Ήμουν στο νοσοκομείο , όπου έμεινα για περίπου δύο μήνες , όταν συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν απλώς ένα χόμπι , αλλά ένα πάθος », εξηγεί ο ίδιος .

dailymail.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ