Οικογενειακή τραγωδία στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Νεκρός 82χρονος ενώ συνελήφθη η σύζυγός του
Στη σύλληψη της 77χρονης συζύγου του 82χρονου που βρέθηκε νεκρός χθες Σάββατο το απόγευμα στο σπίτι τους, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. Ο 82χρονος είχε καταγγείλει προ ημερών τη σύζυγό του για σωματική κακοποίηση
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 77χρονη κατηγορείται πως άφησε τον 82χρονο σύζυγό της αβοήθητο, με συνέπεια τον θάνατό του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος φέρεται να ήταν πεσμένος από το μεσημέρι, ενώ βρέθηκε νεκρός γύρω στις 19:00. Σε βάρος της γυναίκας έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράλειψη προσφοράς βοήθειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία από περίοικους ενώ όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, η 77χρονη σύζυγος του βρέθηκε έξω από το σπίτι.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 82χρονος φέρει εξωτερικές κακώσεις όμως δεν έχουν διακριβωθεί ακόμη τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές μέρες ο 82χρονος είχε καταγγείλει την 77χρονη σύζυγό του για σωματική κακοποίηση. Η 77χρονη τότε είχε αθωωθεί λόγω αμφιβολιών από το δικαστήριο, ενώ απευθυνόμενη στους δικαστές υποστήριξε ότι ο σύζυγός της «έχει γκομενιλίκια και θέλει να τη διώξει από το σπίτι τους».
thestival.gr – (φωτο αρχείου)
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
























