Πωλείται διώροφη οικοδομή στη Νέα Πολιτεία Λάρισας

Πωλείται εξαιρετική διώροφη οικοδομή επί πυλωτής με υπόγειο συνολικής καθαρής 196 τ.μ.και 218 τ.μ μικτής επιφάνειας, κατασκευής του 2001, χτισμένη σε οικόπεδο 200 τ.μ, σε ιδιαίτερα προνομιακό σημείο της Νέας Πολιτείας, σε ήσυχη γειτονιά με άμεση πρόσβαση σε αγορά, σχολεία και βασικές υποδομές της πόλης, επί της οδού Δρόσης 46.

Πρόκειται για μία κατοικία άριστης κατασκευής και εξαιρετικής προβολής, η οποία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα .

Aποτελείται από πυλωτή, υπόγειο, πλήρως διαμορφωμένο, κατοικήσιμο oροφοδιαμέρισμα 1ου όροφου 98 τ.μ καθαρής επιφάνειας και 108 τ.μ μικτής επιφάνειας και ημιτελές οροφοδιαμέρισμα 2ου όροφου 98 τ.μ καθαρής επιφάνειας και 108 τ.μ μικτής, προσφέροντας μεγάλες δυνατότητες αξιοποίησης τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση.

Το υπόγειο των 98 τ.μ. αποτελεί έναν μεγάλο πολυχρηστικό χώρο με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης, όπως αποθηκευτικός χώρος, playroom, γυμναστήριο, επαγγελματικός χώρος ή ακόμα και ανεξάρτητος βοηθητικός χώρος κατοικίας, ανάλογα με τις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη.

Η εξωτερική όψη της κατοικίας ξεχωρίζει για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική της γραμμή, τις μεγάλες βεράντες του κάθε ορόφου και τη στιβαρή κατασκευή. Η πυλωτή προσφέρει άνετους στεγασμένους χώρους στάθμευσης και εύκολη πρόσβαση στους βοηθητικούς χώρους του ακινήτου.

Ο 1ος όροφος αποτελεί τον κύριο χώρο κατοικίας και διαμορφώνεται σε έναν ιδιαίτερα φωτεινό και λειτουργικό ενιαίο χώρο καθιστικού – τραπεζαρίας – κουζίνας, με διαχωριστικό πάσο που προσδίδει πρακτικότητα και αισθητική.

Οι μεγάλες μπαλκονόπορτες οδηγούν σε ευρύχωρες βεράντες μπροστά και πίσω, εξασφαλίζοντας άπλετο φυσικό φως και άνεση στην καθημερινότητα. Η μπροστινή βεράντα είναι ιδιαίτερα μεγάλη και ιδανική για στιγμές χαλάρωσης ή φιλοξενίας.

Η κατοικία διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες, ένα άνετο μπάνιο, καθώς και επιπλέον χώρο όπου έχουν ήδη πραγματοποιηθεί υδραυλικές εγκαταστάσεις για δημιουργία δεύτερου μπάνιου ή WC, ο οποίος σήμερα χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος. Επίσης διαθέτει πόρτα ασφαλείας.

Στο δάπεδο κυριαρχεί το πλακάκι, ενώ τα ενεργειακά κουφώματα με σίτες προσφέρουν θερμομόνωση και άνεση. Η θέρμανση πραγματοποιείται με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου και συμπληρώνεται από κλιματιστικό ψύξης – θέρμανσης.

Ιδιαίτερο πλεονέκτημα του ακινήτου αποτελεί ο ημιτελής 2ος όροφος των 98 τ.μ., ο οποίος δίνει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης και διαμόρφωσης σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες και αισθητική του αγοραστή. Μπορεί να λειτουργήσει είτε ως ανεξάρτητη κατοικία είτε ως συνέχεια της υπάρχουσας δημιουργώντας μία εντυπωσιακή μεζονέτα μεγάλων επιφανειών.

Οι μεγάλες περιμετρικές βεράντες και η ανοιχτή διαρρύθμιση εξασφαλίζουν εξαιρετική φωτεινότητα και αίσθηση άνεσης. Ένα ακίνητο που σας προσφέρει κατά αποκλειστικότητα το μεσιτικό γραφείο Zaharakoulis Real Estat

www.zaxarakoulisrealestate

Τύρναβος , Πολυτεχνείου 8

Τηλ επικοινωνίας 24920 22236

Λάρισα, Πατρόκλου 6

Τηλ επικοινωνίας 6932 463607

Υπεύθυνη ακινήτου Χαρά Χασιώτη

Email xasiotxar@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ