Α.Σ. Αμπελώνα – Βρυοτόπου: Κυβερνητικός εμπαιγμός και με την ενίσχυση για τα λιπάσματα

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του Αγροτικού Συλλόγου

Μεγάλη είναι η αγανάκτηση των αγροτών της περιοχής του Αμπελώνα και του Βρυοτόπου που βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν ακόμη κυβερνητικό εμπαιγμό, που αφορά αυτή τη φορά την πληρωμή ενίσχυσης για τα λιπάσματα, αφού όπως διαπίστωσαν οι ενισχύσεις αυτές αφορούσαν μόνο τις ποσότητες λιπασμάτων που αγοράστηκαν μετά την 15η Μαρτίου με αποτέλεσμα οι δενδροκαλλιεργητές και οι αμπελουργοί αλλά και όλοι όσοι έκαναν χειμερινή λίπανση να μένουν εκτός ενισχύσεων.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αμπελώνα – Βρυοτόπου καταγγέλει την κυβερνητική κοροϊδία και καλεί τον αγροτικό κόσμο της περιοχής να είναι σε ετοιμότητα για νέους αγώνες αφού μόνο μέσα από την ενίσχυση του αγροτικού κινήματος και με τον συντονισμένο αγώνα θα υπάρξουν κάποιες λύσεις σε προβλήματα του πρωτογενή τομέα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ