Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ…

παπαδημΟλο και πιο δυνατά ακούγεται τις τελευταίες ημέρες το όνομα του γνωστού δικηγόρου από την Ελασσόνα, πρώην προέδρου του νομαρχιακού συμβουλίου Λάρισας και παλιού υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Παπαδημόπουλου, για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Λάρισας στον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού.

Ο κ. Παπαδημόπουλος άνθρωπος χαμηλών τόνων δεν έχει αντιπάθειες στους κόλπους του συνδυασμού και θεωρείται μία πολύ καλή λύση για τη συγκεκριμένη θέση, αφού χαρακτηρίζεται από εργατικότητα, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα.

Δεν μένει παρά να δούμε αν θέλει και ο ίδιος να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση αν και πηγές, στην παράταξη του περιφερειάρχη, υποστηρίζουν ότι οι κ.κ. Αγοραστός και Παπαδημόπουλος βρίσκονται πολύ κοντά στο να ανακοινώσουν την υποψηφιότητα.

Από εκεί και πέρα υπήρξαν και άλλα σενάρια που αφορούσαν τον κ. Ντ. Κόκκινο στενό συνεργάτη του Δ. Αβραμόπουλου, του πολιτευτή και πρώην αντινομάρχη Βασ. Ντόκου και την κ. Μ. Μαμάρα που όμως δεν “περπάτησαν”, ενώ κάποιοι δεν αποκλείουν και το όνομα του Χρ. Καλομπάτσιου.

Ενα άλλο σενάριο που έχει να κάνει με πιθανή παραίτηση της αντιπεριφερειάρχη Ρ. Καραλαριώτου και την κάλυψη της θέσης της από τον Χρ. Σιδερόπουλο, ώστε να παραμείνει ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής αντιπεριφερειάρχης και στη νέα θητεία είναι πιθανό αλλά μόνο σε περίπτωση που η κ. Καραλαριώτου αποφασίσει να παραιτηθεί.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ