Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Η ΑΕΛ «κάλπασε» για τη League Phase, 3-1 της Athens Kallithea στο «Ελ Πάσο»
Με πρωταγωνιστή τον Παπαγεωργίου που πέτυχε δύο γκολ, η ΑΕΛ Novibet επικράτησε με 3-1 της Athens Kallithea στο «Ελ Πάσο» και προκρίθηκε στη League Phase του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας
Το απόγευμα της Δευτέρας (17/08), οι «βυσσινί» κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Athens Kallithea στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, επικρατώντας με σκορ 3-1 στη νοκ άουτ αναμέτρηση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.
Αρκετά ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τους Θεσσαλούς να εκμεταλλεύονται το χέρι του Ματίγιεβιτς εντός περιοχής, με τον Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι για το 0-1 στο 44ο λεπτό.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου διπλασίασε τα τέρματά της στο 53ο λεπτό, με τον Παπαγεωργίου να πετυχαίνει ντοπιέτα με όμορφο αριστερό πλασέ σε μια όμορφη αντεπίθεση της ΑΕΛ Novibet.
Εντούτοις, η ΑΕΛ Novibet, εκμεταλλευόμενη και τους κενούς χώρους που είχε αφήσει η Athens Kallithea, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Αλμπάνη στο 90+4′, κλειδώνοντας τη νίκη και την πρόκριση.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
























