ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΣΑΜΠΛ ΜΕ ΤΗ Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

ZAX (Αντιγραφή)Στο συνδυασμό της Ρ. Καραλαριώτου, αναμένεται να βρίσκεται και η γνωστή νεαρή αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Βασιλεία Ζάχου η οποία πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με την εθνική ομάδα του ανσάμπλ και κατέκτησε την 9η θέση.

Νεαρή με όρεξη για δουλειά και φρέσκες ιδέες η Βασιλεία δίνει μια άλλη δυναμική στο ψηφοδέλτιο της κ. Καραλαριώτου που με νέα πρόσωπα κάνει πράξη το σύνθημα «Λάρισα νέα αρχή».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ καταξιωμένη αθλήτρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα τον Απρίλιο του 1994, ενώ ασχολείται με το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής τα τελευταία 14 χρόνια. Έχει λάβει μέρος σε πανελλήνια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα της Ρυθμικής Γυμναστικής, στα οποία έχει διακριθεί, με τη συμμετοχή της, ως μέλους της Εθνικής Ομάδας Ανσάμπλ της Ρυθμικής Γυμναστικής, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 να αποτελεί την κορωνίδα των επιτυχιών της. Επιπλέον, η κ. Ζάχου είναι προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής στη Γυμναστική Ένωση Λάρισας, ενώ φοιτά στην Παιδαγωγική Ακαδημία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ