ΟΧΙ ΣΕ  ΧΑΛΑΡΗ ΨΗΦΟ- ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Κλιμάκιο  υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ βρέθηκε στη Λάρισα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Πρόκειται για τις κρισιμότερες εκλογές  μετά τη μεταπολίτευση. Λέμε “όχι” στη χαλαρή ψήφο με κριτήριο  την αποδοκιμασία. Στόχος  μας να δοθεί ξεκάθαρη εντολή σταθερότητας για την ολοκληρωτική έξοδο από  την κρίση.» Αυτά υποστήριξαν, μιλώντας σε εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της  ΝΔ Χριστίνα Χαλιλοπούλου, Ιωάννα Καλαντζάκου, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου και Υλιάς Καράνταη

που βρέθηκαν την Παρασκευή  στη  Λάρισα , στο πλαίσιο περιοδείας  ενόψει των ευρωεκλογών.

Οι ομιλητές τόνισαν ότι όραμα της  ΝΔ παραμένει μια Ευρώπη με επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι τους  αριθμούς, αφού η  Ευρώπη είναι το  όχημα για την ανάπτυξη χωρίς να υπάρχουν περιθώρια για ευρωσκεπτικισμούς.

Το συνολικό αποτέλεσμα , παρά τις αδικίες και τις υπερβολές στα μέτρα που πάρθηκαν είναι θετικό, ωστόσο πρέπει να αλλάξουμε δομές και νοοτροπία, υπογραμμίστηκε χαρακτηριστικά.

Τέλος , αναφερόμενοι στη Θεσσαλία, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές  δήλωσαν πως η περιοχή θα πρέπει να γίνει Ευρωπαϊκό πρότυπο στο χώρο του πρωτογενούς τομέα παραγωγής  ενώ κλείνοντας εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα προκειμένου ν’ αποφύγουμε «… ένα πήδημα στο κενό.»

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ