ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ν. ΠΟΥΤΣΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΟΑΕΔ (Αντιγραφή)Τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ στη Λάρισα, επισκέφθηκε ο υποψήφιος  περιφερειάρχης Θεσσαλίας Νίκος Πουτσιάκας όπου συναντήθηκε με την αναπληρώτρια περιφερειακή Δ/ντρια του ΟΑΕΔ θεσσαλίας και ταμία του συλλόγου υπαλλήλων ΟΑΕΔ κ. Ευφροσύνη Χατζηκωσταντίνου.

Ο κ. Πουτσιάκας ενημερώθηκε για το ποσοστό ανεργίας στην περιοχή αλλά και για τα προγράμματα καταπολέμησης της και στήριξης των ανέργων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η κ. Χατζηκωσταντίνου εξέφρασε την ανησυχία της για την τάση ιδιωτικοποίησης που είναι γεγονός καθώς όπως είπε εκχωρούνται σε ιδιώτες, δράσεις του ΟΑΕΔ, κάτι που πρέπει να προβληματίσει φορείς και πολίτες.

Η ανεργία επεσήμανε ο κ. Πουτσιάκας είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, που εμφανίζει  αυξητικές τάσεις εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που καθημερινά φέρνει σε αδιέξοδο χιλιάδες ελληνικές οικογένειες. Οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ πρέπει να παραμείνουν δημόσιες και να ενισχυθεί ο οργανισμός, απλοποιώντας τις διαδικασίες υλοποίησης των διαφόρων προγραμμάτων ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά για όλους τους ανέργους.

Πρέπει να δώσουμε ώθησε στην ανάπτυξη, τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας καταπολεμώντας έτσι την ανεργία στην περιφέρεια μας. Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε νέες επενδύσεις αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα του τόπου μας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ