ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΔΕΛΕΡΙΑ, ΡΟΔΙΑ, ΑΜΠΕΛΩΝΑ

aimodosiaΞεκινάει μεθαύριο Πέμπτη, 19-6-14 από τα Δελέρια, συνεχίζεται την Παρασκευή, 20-6-14 στη Ροδιά και ολοκληρώνεται την Κυριακή, 22-6-14 στον Αμπελώνα το 1ο τακτικό τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αρχές καλοκαιριού, διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα “Η ΕΛΠΊΔΑ”.

Σκοπός των αιμοδοσιών αυτών είναι να δοθεί μια ευκαιρία στους κατοίκους της περιοχής, πριν φύγουν για διακοπές, να προσέλθουν με τη θέλησή τους στους χώρους, που θα γίνονται οι αιμοληψίες από το κινητό συνεργείο του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας και να δώσουν με την καρδιά τους μια φιάλη από το αίμα τους για τον άρρωστο συνάνθρωπό μας.

Η διοίκηση του συλλόγου απευθύνει θερμή παράκληση προς όλους τους κατοίκους της περιοχής, παλιούς και νέους εθελοντές αιμοδότες, καθώς και σε όσους από αμέλεια ή αναβλητικότητα δεν έχουν δώσει ακόμη αίμα, να είναι και πάλι μαζικά παρόντες, για να δώσουν με το αίμα τους ΕΛΠΊΔΑ και ΖΩΉ σε όποιον θα το χρειασθεί.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου “Η ΕΛΠΊΔΑ” και το συνεργείο αιμοληψίας θα είναι εκεί και θα σας περιμένει.

Σημείωση για όσους θα δώσουν αίμα για πρώτη φορά:

Δεν παίρνουμε χάπια τις 3 προηγούμενες μέρες. Δεν πίνουμε αλκοολούχα ποτά την παραμονή. Κοιμόμαστε καλά το βράδυ. Τρώμε κάτι ελαφρύ το πρωί. Πάμε ευδιάθετοι και χαρούμενοι να δώσουμε αίμα και να σώσουμε κάποιον συνάνθρωπό μας. Να γίνουμε κι εμείς εθελοντές αιμοδότες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ