ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ…

αμπελώναςΕχοντας σαν βασικό άξονα της πολιτικής της, τη συνεργασία με τη νέα γενιά, η οποία αποτελεί το πλέον δυναμικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, η νέα δημοτική αρχή του δήμου Τυρνάβου, ξεκινά έναν κύκλο επαφών με τους νέους όλου του δήμου, θέλοντας να ζητήσει την ενεργοποίησή τους και τη συνεργασία σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την ανάπτυξη κοινωνικών δράσεων και την αλληλεγγύη.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία του Αμπελώνα, με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Κ. Χρυσοβέργη και των προερχόμενων από τον Αμπελώνα συμβούλων και στελεχών της παράταξης “ΣυνΠολιτεία” του δημάρχου Π. σαρχώση.

“Στη συνάντηση είναι καλεσμένοι όλοι οι νέοι του Αμπελώνα και φυσικά οι ιδέες και οι προτάσεις τους είναι ευπρόσδεκτες”, σημειώνουν από την παράταξη του δημάρχου.

ΕΠΑΦΕΣ

Εν τω μεταξύ την Τρίτη ο αντιδήμαρχος Κ. Χρυσοβέργης, συνοδευόμενος από τη δημοτική σύμβουλο Ρ. Σουρλατζή και την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Αμπελώνα Τ. Νταλαμπέκα επισκέφθηκαν διαδοχικά το Βρυότοπο, τα Δελέρια και τη Ροδιά και συζήτησε με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων θέματα που αφορούν το δήμο.

Την Πέμπτη εξάλλου ο κ. Χρυσοβέργης και στελέχη της παράταξης θα συναντηθούν με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Αμπελώνα, με στόχο να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα η νέα σχολική χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ