ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΙΣΘΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΔΗΜΜε απόφασή του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης όρισε και επίσημα σήμερα τους 8 αντιδημάρχους του δήμου Λαρισαίων με θητεία από 4 -9-2014 μέχρι την 3 η Μαρτίου 2017 μεταβιβάζοντας στον καθένα συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Αντιδήμαρχοι με αντιμισθία είναι οι κ.κ.: Μαβίδης Δημήτριος, Νταής Παναγιώτης, Μπατζανούλης Αλέξανδρος, Καλτσάς Νικόλας και Σάπκας Παναγιώτης. Αντιδήμαρχοι χωρίς αντιμισθία είναι οι κ.κ. Γιώργος Σούλτης, Δημήτρης Δεληγιάννης και Δέσποινα Αράπκουλε.

Β. Όλοι οι Αντιδήμαρχοι εκδίδουν (υπογράφουν) τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής σε βάρος των πιστώσεων που θα προβλέπονται στον προϋπολογισμό ή έχουν εγγραφεί σε αυτόν, ύστερα από αναμόρφωση και έχουν διατεθεί (ψηφισθεί) με αποφάσεις του αρμόδιου οργάνου, αφού προηγουμένως έχουν ελεγχθεί τα σχετικά δικαιολογητικά από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Γ. Οι Αντιδήμαρχοι, ο καθένας στον τομέα του και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους θα εκδίδουν (υπογράφουν) τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής σε βάρος των πιστώσεων που θα προβλέπονται στον προϋπολογισμό ή έχουν εγγραφεί σε αυτόν ύστερα από αναμόρφωση και έχουν διατεθεί (ψηφισθεί)με αποφάσεις του αρμόδιου οργάνου, αφού προηγουμένως έχουν ελεγχθεί τα σχετικά δικαιολογητικά από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Εισηγούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκτελούν τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Επιτροπής Παιδείας. Εισηγούνται σε συνεργασία με τους Διευθυντές και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου την ψήφιση κανονισμών λειτουργίας των επί μέρους Υπηρεσιών ή την τροποποίηση των υφισταμένων, όπου χρειάζεται και τέλος ασκούν τις αρμοδιότητες που τους αναθέτουν ειδικές διατάξεις του Κώδικα ή άλλων σχετικών Νόμων.

Δ. Σε όλους τους Αντιδημάρχους ανατίθεται εκ περιτροπής η τέλεση Πολιτικών γάμων

Ε. Ορίζεται Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ο κ. Νταής Παναγιώτης και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ο κ. Μαβίδης Δημήτριος.

Για να δείτε αναλυτικά την απόφαση του κ. Καλογιάννης και τις αρμοδιότητες του κάθε αντιδημάρχου πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ