ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 1,25 ΕΚ. ΕΥΡΩ

χρεη-δημοσιοΣυνελήφθησαν, σήμερα (11-09-2014) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο άντρες ηλικίας 64 και 77 ετών και μία 58χρονη, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν διότι:

  • ο 64χρονος, συνταξιούχος, δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο ατομικές οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 102.811,23 ευρώ,
  • ο 77χρονος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας, δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των (490.658,25) ευρώ και
  • η 58χρονη, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος εταιρείας, δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 665.618,67 ευρώ.

 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ