ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΡΟΜΠΙΝ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ

γουίλιαμςΣε αυτοκτονία αποδίδουν και επισήμως οι αμερικανικές αρχές το θάνατο του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο οποίος βρέθηκε τον Αύγουστο νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο 63χρονος ηθοποιός, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 11 Αυγούστου στο σπίτι του στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, πέθανε από ασφυξία λόγω απαγχονισμού, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρχές της κομητείας.

Ο Γουίλιαμς, ο οποίος βρισκόταν στα πρώτα στάδια της νόσου Πάρκινσον, υπέφερε από βαριά κατάθλιψη είχε δηλώσει η χήρα του ηθοποιού, Σούζαν Σνάιντερ, αμέσως μετά την αναγγελία του θανάτου του.

Ο ίδιος δεν ήθελε να μοιραστεί αυτή τη δυσμενή διάγνωση με τους θαυμαστές του, δήλωσε η ίδια.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις που διενεργήθησαν κατά τη νεκροψία έδειξαν ότι ο οργανισμός του Γουίλιαμς ήταν καθαρός από αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες, ενώ τα φάρμακα που εντοπίστηκαν διαπιστώθηκε ότι είχαν χορηγηθεί στον ηθοποιό για θεραπευτικούς σκοπούς.

Ο Γουίλιαμς, ένας από τους πιο διάσημους κωμικούς στον κόσμο, κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία του στο δράμα του 1997 «Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ». Πρωταγωνίστησε επίσης σε πολλές ταινίες μεταξύ των οποίων «Καλημέρα Βιετνάμ», «Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών», «Νύχτα στο Μουσείο», «Mrs. Doubtfire» και άλλες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ