ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ

τροφιμαΣτο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών που πραγματοποιούν οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων, εκπρόσωποι του Κοινωνικού Συσσιτίου θα βρίσκονται το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 και ώρες 11:00-14:00 στην Αποθήκη Τροφίμων «ΜΠΑΡΑΣ» στη Γιάννουλη με σκοπό την ενημέρωση των καταναλωτών για το έργο τους, αλλά και τη συγκέντρωση τροφίμων για τους απόρους σιτιζομένους της δομής.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην προσπάθεια υποστήριξης των κοινωνικά ευπαθών ομάδων που εξυπηρετούνται καθημερινά από τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτές τις προσπάθειες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444  (www.koinoniasos.gr) και με το  Κοινωνικό Συσσίτιο στο τηλ. 2410-566795 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Μύρων

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ