Η ΔΑΚΕ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

δακεΗ Συντονιστική Επιτροπή της ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε. ν. Λάρισας  στο πλαίσιο της ενημέρωσης των καθηγητών, αποφάσισε να αναθέσει  στα μέλη της στο  Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Λάρισας, την αποστολή  στα σχολεία και στα ΜΜΕ ενημερωτικών σημειωμάτων για θέματα και αποφάσεις  του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ .

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  Δ.Σ. ΕΛΜΕ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ 25/11/2014

Αίτημα  ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών για συμμετοχή-ομιλία μέλους του στην εκδήλωση της  5/12. Δεκτό ομόφωνα αλλά με προϋποθέσεις από τις Αριστερές παρατάξεις του Δ.Σ.

Ενόψει των εκλογών της 18/12/2014 για το νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας αποφασίστηκε να κατατεθεί προς συζήτηση ο απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, ενώ ο οικονομικός απολογισμός να πραγματοποιηθεί από την Ε.Ε. τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου

Οργανωτικά θέματα απεργίας Πέμπτης 27 Νοεμβρίου. Συγκέντρωση της ΕΛΜΕ στην Πλατεία Λαού και πορεία ( η τρίτη απεργιακή συγκέντρωση της ημέρας σε τρίτη διαφορετική πλατεία!!!)

Ενημέρωση Δ.Σ. για συνάντηση με Δ/ντές και Σχ. Σύμβουλο

Απόφαση προώθησης κειμένου ΟΛΜΕ για αυτοαξιολόγηση-αξιολόγηση

Συνδικαλιστική διευκόλυνση μελών Δ.Σ. ΕΛΜΕ

“Τα μέλη της ΔΑΚΕ στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ θα είναι πάντα στη διάθεση του κάθε συναδέλφου”, σημειώνουν οι κ.κ. Τζιατζιάς Μιχάλης  (τηλ.:6945229681),Παναγιώτου Νίκος (τηλ.:6937036180), Παπαδήμας Χρήστος (τηλ.:6976700790)”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ