ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠαρούσα η σελίδα στο «Ιμπέριαλ» για την ομιλία του πρωθυπουργού της χώρας. Τώρα σεις θα περιμένετε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και παραλειπόμενα από τη σημερινή συγκέντρωση.

Εκείνο που μπορώ να περιγράψω είναι μόνο οι διάδρομοι! «Να ερχόσασταν νωρίτερα» ήταν οι χλευαστικές παρατηρήσεις τριτοκλασάτων  και βάλε… στελεχών του κυβερνώντος κόμματος που διαγκωνίζονταν για μια θέση στην αίθουσα και όταν ο σκόπελος Γκρούεζας ξεπεράστηκε πέσαμε πάνω στο τείχος κάτι «τετράγωνων» Κέρβερων που γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τη δημοσιογραφική μας ιδιότητα εντελώς δημοκρατικά μας απαγόρευσαν την είσοδο!!

«Τραβήξτε» τις οθόνες αν θέλετε ήταν το πιο… ευγενικό που ακούσαμε και αυτό κάναμε!!

25 χρόνια δημοσιογραφώ, πρώτη φορά φωτογραφίζω σαν Τιραμόλα  και γράφω, όπως και πολλοί ακόμη συνάδελφοι «στο πόδι».

Α, να σας πω και τούτο. Ντυθείτε καλά αν πάτε προς Αβέρωφ μεριά. Παγώσαμε έξω, γιατί είπαμε, μέσα δεν…

ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ…

???????????????????????????????Τα είδαμε όλα κατά τη σημερινή προεκλογική ομιλία Σαμαρά στο «Ιμπέριαλ». Αστυνομοκρατία στην είσοδο και περιμετρικά του ξενοδοχείου, συνθήματα διαμαρτυρίας από ελάχιστους σχολικούς φύλακες που βρίσκονταν υπό ασφυκτική επιτήρηση, κλοτσοπατινάδα  στους διαδρόμους που οδήγησε σε λιποθυμικά επεισόδια και επέμβαση ανδρών του ΕΚΑΒ και πόλωση, πόλωση στα όρια του τυφλού  φανατισμού!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΧρόνια στο δημοσιογραφικό κουρμπέτι θα μου μείνουν… αξέχαστες οι παραινέσεις του γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή  Νασίκα  προς τους επικεφαλείς των δυνάμεων τάξης να «… απομακρυνθούν τώρα οι τεμπέληδες και τα κωλόπαιδα, γιατί αλλιώς θα τους διώξουμε εμείς!!» καθώς και η επίδειξη… ανδρισμού με εκφράσεις του τύπου «θα σας … όλους!»

Άξιοι!!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ