«Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

KARAGIOZISΤο Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, στο πλαίσιο των δράσεων του και της προσφοράς του στην τοπική κοινωνία και σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών του κ. Θωμά Χάρμπα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Καραγκιόζη στην παράσταση «Η Μετάλλαξη του Καραγκιόζη», η οποία είναι βασισμένη σε ένα θεσσαλικό παραδοσιακό παραμύθι.

Ο Καραγκιόζης και η παρέα του, σας περιμένουν όλους την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 π.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Ελάτε να ζήσετε τη μαγεία του Καραγκιόζη και των υπόλοιπων ηρώων του Θεάτρου Σκιών και να γελάσετε με την ψυχή σας.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για τον Ηθοποιό Θεάτρου Σκιών, κ. Θωμά Χάρμπα

Ο Θωμάς (Μάκης) Χάρμπας γεννήθηκε στον Πρόδρομο Καρδίτσας, όπου ζει μόνιμα από το 1991. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη και Απόφοιτος του “Theater schule” του Αμβούργου. Είχε δασκάλους τους Μίμη Φωτόπουλο, Ανδρέα Φιλιππίδη, Γρηγόρη Γρηγορίου, Άγγελο Αντωνόπουλο, Νίκο Βασταρδή, Γιώργο

Θεοδοσιάδη, Γιώργο Μοσχίδη, Ελένη Χατζηαργύρη, Αλίκη Αλεξανδράκη, κ.ά.

Το 2004 απέσπασε το “Βραβείο καλύτερης επαγγελματικής παράστασης” στους 2ους αγώνες Ελληνικού Θεάτρου Σκιών που οργάνωσε στην Πάτρα η Δ.Ε.Π.Α.Π.  Το 2006 και το 2008 συνεργάστηκε με το Λάκη Λαζόπουλο στην εκπομπή “Αλ Τσαντίρι Νιουζ”. Το 1999 τιμήθηκε από τις παιδικές βιβλιοθήκες Καρδίτσας για την προσφορά του στο Θέατρο Σκιών.

Από το 1983 έως το 1992 έχει παίξει και έχει σκηνοθετήσει πολλές θεατρικές παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ από το 1993 έως σήμερα ασχολείται επαγγελματικά μόνο με το Θέατρο Σκιών και έχει ξεπεράσει τις 3.500 παραστάσεις στην Ελλάδα και σε 12 άλλες χώρες.

Λίγα λόγια για το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ παρέχει ενημέρωση, συμβουλευτικές υπηρεσίες και στήριξη σε ενδιαφερόμενους γονείς, αδέρφια και συζύγους/συντρόφους, ατόμων εξαρτημένων από ναρκωτικές ουσίες.

Στόχοι του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ αποτελούν η ενημέρωση γύρω από τη χρήση και την εξάρτηση, η κατανόηση του καθοριστικού ρόλου της οικογένειας για τη θετική έκβαση της θεραπευτικής προσπάθειας, η προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων μέσα από ομάδες θεραπείας και η εξομάλυνση των δυσλειτουργιών στο οικογενειακό σύστημα.

Επιδιώκεται με αυτό τον τρόπο, η υποστήριξη των γονέων/συγγενών για την κινητοποίηση των μελών της οικογένειάς τους, ώστε να ενταχθούν σε θεραπεία, αλλά και η εκπαίδευση των γονέων/συγγενών στη δημιουργία περιβάλλοντος το οποίο θα ενισχύσει την αποχή του εξαρτημένου μέλους από τη χρήση.

Οι υπηρεσίες του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ παρέχονται δωρεάν, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.

Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Πηνειού 10 (2ος όροφος)

Τηλ.: 2410 237811

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ