ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑΌλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη και από τη μια στιγμή στην άλλη, μία γυναίκα τόσο δραστήρια, όμορφη και χαρούμενη έφυγε τόσο άδικα και ξαφνικά από τη ζωή. Την ίδια ώρα ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν τον δικό τους άνθρωπο για τελευταία φορά. Η κηδεία της 32χρονης Ελίνας θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η ζήλια όπλισε το χέρι του δολοφόνου και αυτόχειρα

Τα στοιχεία από την υπόθεση και οι μαρτυρίες που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, δείχνουν ότι το χέρι του δράστη όπλισαν η ζήλια και ο φθόνος, αφού η 32χρονη γυμνάστρια τον είχε χωρίσει πριν από τις γιορτές, κάτι που ο ίδιος δεν μπόρεσε να αποδεχτεί ποτέ.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής. Η άτυχη Ελίνα, επέστρεφε από το γυμναστήριο στο σπίτι της στην οδό Αβίας. Τα στοιχεία και οι μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, δείχνουν ότι ο 30χρονος αιφνιδίασε την νεαρή γυμνάστρια. Οι πρώτες έρευνες δείχνουν πως τις προηγούμενες ώρες δεν είχε υπάρξει κάποια επικοινωνία μεταξύ τους ή πληροφορίες για καυγά.

Λίγα μέτρα πριν φτάσει στην είσοδο του σπιτιού της, ο 30χρονος την αιφνιδίασε, απειλώντας την με το όπλο.

«Μπαμπά βγες γρήγορα…»

Στο ισόγειο του σπιτιού βρισκόταν ο πατέρας της, ο οποίος άκουσε μόνο την κόρη του να φωνάζει «Μπαμπά, βγες έξω γρήγορα…» Αυτά ήταν και τα τελευταία της λόγια. Ο 60χρονος πατέρας της λέει πως δεν άκουσε τους πυροβολισμούς. Ούτε κανείς άλλος στη γειτονιά τους άκουσε.

Ο 30χρονος Ερισιάνο πυροβολεί την Ελίνα στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής, με τη σφαίρα να διαπερνά το κρανίο της και να σωριάζεται στο έδαφος αιμόφυρτη. Δευτερόλεπτα μετά, ο 30χρονος δράστης στρέφει το όπλο και αυτοπυροβολείται στο κεφάλι.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας βγαίνοντας έξω βλέπει πρώτα την κόρη του μέσα σε μια λίμνη αίματος και ελάχιστα μέτρα πιο πέρα τον 30χρονο αιμόφυρτο Αλβανό να κρατά ακόμα το μικρό πιστόλι στο χέρι του. Η γειτονιά έχει βγει στα μπαλκόνια. Μια γειτόνισσα φωνάζει στον πατέρα να πάρει το όπλο από το δράστη, ο οποίος προσπαθεί να κουνήσει το χέρι του. Σαστισμένος, το κάνει.

“Έφυγαν” με λίγες ώρες διαφορά

Σε λίγα λεπτά ασθενοφόρα φτάνουν στο σημείο και παραλαμβάνουν το αιμόφυρτο ζευγάρι. Από την πρώτη στιγμή, η κατάστασή τους είναι πολύ άσχημη. Η κοπέλα σχεδόν δεν ανταποκρίνεται. Ξεκινούν ταχύτατες διαδικασίες για την διακομιδή τους στην Αθήνα. Ο 30χρονος είναι ο πρώτος που δεν αντέχει και στις 2.30 τα ξημερώματα «φεύγει» από τη ζωή.

Ένας αγώνας δρόμου ξεκινάει για την άτυχη Ελίνα και διακομίζεται σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών όμως, είναι εγκεφαλικά νεκρή και στις 2.30 χθες το μεσημέρι, πιστοποιείται και ο δικός της θάνατος.

Όπως αποδείχτηκε, ο 30χρονος δράστης βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας. Πριν ένα χρόνο είχε συλληφθεί και πάλι για παράνομη είσοδο και είχε απελαθεί, αλλά επέστρεψε.

 

tharrosnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ