Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εμπόρους

Το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (Κ.Α.ΕΛ.Ε.) Γραφείο Λάρισας, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.) θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο θεματικό αντικείμενο: «International Diploma in IT Skills Standard Level», διάρκειας 40 ωρών, με ημερομηνίες υλοποίησης από 10 Μαρτίου έως και 14 Απριλίου και ώρες διεξαγωγής από 5 έως 9 μ.μ.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι οι εξής: Πέμπτη 10/3, Τρίτη 15/3, Πέμπτη 17/3, Τρίτη 22/3, Τρίτη 29/3, Πέμπτη 31/3, Τρίτη 5/4, Πέμπτη 7/4, Τρίτη 12/4 και Πέμπτη 14/4. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες: Word, Excel, Internet, E-mail.

Απαιτούνται βασικές γνώσεις στις ενότητες αυτές και το πρόγραμμα έχει ως σκοπό την προετοιμασία των καταρτιζομένων για εξετάσεις απόκτησης πιστοποίησης στα παραπάνω θέματα. Στα πλαίσια του προγράμματος θα διανεμηθεί στους εκπαιδευόμενους ειδικό εκπαιδευτικό υλικό από το «University of Cambridge International Examinations» και την εταιρεία Vellum.

Μετά τη λήξη του προγράμματος, το ΚΑΕΛΕ Γραφείο Λάρισας θα πραγματοποιήσει εξετάσεις πιστοποίησης βασικών δεξιοτήτων στους Η/Υ, σε συνεργασία με το τμήμα Διεθνών Εξετάσεων του Πανεπιστημίου του Cambridge και τη Vellum των οποίων αποτελεί αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο. Το πιστοποιητικό που απονέμεται στους επιτυχόντες γίνεται δεκτό και από τον Α.Σ.Ε.Π. Στις εξετάσεις θα μπορούν να λάβουν μέρος κατά προτεραιότητα όσοι έχουν παρακολουθήσει το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι δωρεάν.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης έχουν κόστος 190 ευρώ ανά εκπαιδευόμενο (σε περίπτωση αποτυχίας ο εξεταζόμενος έχει το δικαίωμα να επανεξεταστεί χωρίς πρόσθετο κόστος).

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΚΑΕΛΕ Λάρισας, Πανός 13. Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Γκούμα στο τηλ. 2410 258010.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ