ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Καθοριστικές αποδείχτηκαν  οι απουσίες των Κυριτσάκα- Σπυροπούλου για την Ολύμπια Λάρισας, που υποχρεώθηκε σήμερα σε ήττα με σκορ 77-62 από τον ΚΑΟ Μελισσίων  στο πλαίσιο αγώνα μπαράζ που δόθηκε στο κλειστό γυμναστήριο  της Λαμίας.

Για την τιμή των όπλων φαίνεται πως αγωνίστηκαν οι «πορτοκαλί», αφού δίχως όρεξη και «απαντήσεις» στον επιθετικό πλουραλισμό και το «βάθος» πάγκου των Μελισσίων βρέθηκαν να κυνηγούν από την αρχή έναν αντίπαλο που δεν… έπιασαν ποτέ!

Η παρουσία του προέδρου…  στις κερκίδες και η αποχώρησή του από το γήπεδο χωρίς ενδιάμεσο «σταθμό» τα αποδυτήρια ίσως και να αποτελεί και τη μόνη είδηση που προκύπτει από ένα ματς που θα μπορούσε να είναι αφετηρία για κάτι παραπάνω…

Έτσι  για την ιστορία, το πάλεψαν οι: Καψοκόλη, Κουτσουνούρη, ενώ καλές στιγμές είχε και η Χαβαλέ.

Σ.Σ Καλές οι εγκύκλιοι κύριοι της ΕΟΚ αλλά όταν ορίζουμε γήπεδο για αγώνες κατάταξης με το «βλέμμα» στην Α1 ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ αν μη τι άλλο να διαπιστώσουμε αν τηρούνται οι προδιαγραφές. «Όρτσα» το στεφάνι του καλαθιού ορέ?

Υ.Γ. Από πού και ως που η Σπυροπούλου στην αποστολή κ.κ. της διοίκησης και κύριοι συνάδελφοι?

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Λιάκος) Καψοκόλη 11, Ράπτη, Σουλιώτη 2, Αραπακοπούλου, Σκαρλή, Χαβαλέ 26 (2), Κουτσουνούρη 21, Καλλίδου 2, Ντριστέλα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ