Πρωτοβουλία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για κοινή δράση

Πρωτοβουλία για την ανάπτυξη κοινής δράσης όλων των οργανώσεων που δρουν στο λαϊκό κίνημα ενόψει της συνόδου κορυφής, ανέλαβε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Το διήμερο 24 – 25 Μάρτη, όταν Μέρκελ, Σαρκοζί, Παπανδρέου και οι άλλοι εκπρόσωποι του κεφαλαίου θα εγκρίνουν το πρωτοφανές Σύμφωνο για το Ευρώ,  οι δρόμοι και οι πλατείες της χώρας πρέπει να κατακλυστούν από την οργή των εργαζομένων. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας με αίσθημα ευθύνης, καλεί όλες τις μαχόμενες δυνάμεις του εργατικού, λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος, σωματεία, συλλόγους, συνδικαλιστικές οργανώσεις, συνδικαλιστικές παρατάξεις ,όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς σε σύσκεψη την Δευτέρα  21 Μάρτη στην λέσχη των τραπεζοϋπαλλήλων στις 7 μ.μ  με σκοπό την κοινή δράση, μέσα στο μαζικό κίνημα, για να συμβάλλουμε από κοινού στην ανάπτυξη του λαϊκού αγώνα”.

Γιατί υπάρχει ο δρόμος της εργατικής απάντησης στην κρίση,για να ακυρωθούν τα σχέδια ξεπουλήματος της χώρας, για να αυξηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, να μειωθούν οι ώρες και τα χρόνια δουλειάς, για συλλογικές συμβάσεις και συλλογικά δικαιώματα, για νέες θέσεις εργασίας, για προστασία των ανέργων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ